Gaizkiaren jauna - Díaz García, Josu; Puño; Oliveri Korta, Maialen (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Gaizkiaren jauna erdi orkoa eta erdi gizakia da. Hari buruz diote arraroa, krudela, bakartia eta maltzurra dela. Jarri dioten fama txarraz eta orkoen eta gizakien arteko borrokaz nazkatuta, bakean bizitzeko plan bat pentsatu du. Lortuko al du?
8 urtetik aurrera (gorria)
El Señor del Mal
Keywords: Aurreiritziak; Ogroak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak