Gaizkiaren jauna / Josu Díaz García ; irudiak, Puño ; [euskarazko itzulpena, Maialen Oliveri] - Díaz García, Josu (Baporea. Sail laranja (SM), 2022)
Gaizkiaren jauna erdi orkoa eta erdi gizakia da. Hari buruz diote arraroa, krudela, bakartia eta maltzurra dela. Jarri dioten fama txarraz eta orkoen eta gizakien arteko borrokaz nazkatuta, bakean bizitzeko plan bat pentsatu du. Lortuko al du?