Supergabe - Díaz García, Josu; AlexF; Santxez Munain, Amets (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Adanen gurasoek erabaki dute semeari kontatu egingo diotela bizitza osoan ezkutatu dioten sekretua: Aire planetan, denek dituzte superbotereak. Tira, denek, Adanek izan ezik. Deskubrituko al du zergatik? Liburu hau irakurtzen duzunean jakingo duzu. Superheroiei eta jende arraroari buruzko istorio dibertigarria.
8 urtetik aurrera (gorria)
Supernada
Keywords: Superheroiak; Bizia beste planeta batzuetan; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak