Supergabe / Josu Díaz García ; irudiak, AlexF ; [euskarazko itzulpena, Amets Santxez] - Díaz García, Josu (Baporea., 2022)
Adanen gurasoek erabaki dute semeari kontatu egingo diotela bizitza osoan ezkutatu dioten sekretua: Aire planetan, denek dituzte superbotereak. Tira, denek, Adanek izan ezik. Deskubrituko al du zergatik? Liburu hau irakurtzen duzunean jakingo duzu. Superheroiei eta jende arraroari buruzko istorio dibertigarria.