Baserrian abestu - Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2014)
Etor zaitez baserrira, animaliekin batera abestera! Letra doinuaren erritmoan jarraitu ezazu!
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Baserriak; Etxe-abereak; Hotsa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak