Taskade : eraginkortasuna hobetu proiektuetan / [Maialen Urbieta, Mikel Goikoetxea] - Urbieta, Maialen; Goikoetxea, Mikel (EducaTIC. Tutorialak euskaraz (Youtubeko kanala), 2021)
IKT tresnen erabileran irakasleen artean gabeziak daudela ohartuta, eta hezkuntza digitalean laguntzeko asmoz, Youtuben bideo azalpenak oinarri izango dituen "Educatik" kanala ireki dute EHUko Maialen Urbieta eta Mikel Goikoetxea irakasleek. Irabazi asmorik gabeko eta doako proiektua da, eta kanalera edonor harpidetu daiteke. "Lifelong learning" kontzeptua erabiltzen dute; beti hobetzen, ikasten eta desikasten egin behar dela aurrera. Bideo honetan, Taskade: bakarka eta batez ere taldeka proiektuak garatzeko eta antolatzeko tresna bikaina da.