Getaiko euskera : Getariako ahozko ondarearen bilketa eta azterketa : hizkera eta historia hurbila - Agirrebeña Ubera, Aintzane; Sarasua Aranberri, Asier; Zabaleta, Miren; Getaria. Udala; Badihardugu Euskara Elkartea (Eibar) ([Getaria] : Getariako Udala, Euskara Batzordea, 2017)
Getariako Udalak 2007an ateratako beka bati esker hasi ziren Getariako euskara jasotzen Aintzane Agirrebeña, Asier Sarasua eta Miren Zabaleta. Hainbat pertsona elkarrizketatu zituzten euren ikerketarako (Ahotsak.eus webgunean katalogatuta daude elkarrizketok). Egindako lanaren emaitza udalaren esku egon da urte luzez eta, azkenean, 2017an kaleratu zen Getaiko euskera liburua, Badihardugu Euskara Elkarteak argitalpenaren orrazketa eta koordinazio-lana bideratu ostean
Bibliografia: 183.-186. or.
Interneten elkarrizketen ikus-entzunezko grabazioak
Liburu hau Getariako Udalak 2006an ateratako beka bate emaitza da.
Keywords: Euskalkiak -- Getaria; Getaria (Gipuzkoa)- -- Ohitura eta usadioak- -- Kontakizun pertsonalak; Monografiak