Getaiko euskera : Getariako ahozko ondarearen bilketa eta azterketa : hizkera eta historia hurbila / Aintzane Agirrebeña, Asier Sarasua, Miren Zabaleta ; [laguntzailea eta edizio apailatzailea, Badihardugu Euskara Elkartea] - Agirrebeña Ubera, Aintzane (Getariako Udala, Euskara Batzordea, 2017)
Getariako Udalak 2007an ateratako beka bati esker hasi ziren Getariako euskara jasotzen Aintzane Agirrebeña, Asier Sarasua eta Miren Zabaleta. Hainbat pertsona elkarrizketatu zituzten euren ikerketarako (Ahotsak.eus webgunean katalogatuta daude elkarrizketok). Egindako lanaren emaitza udalaren esku egon da urte luzez eta, azkenean, 2017an kaleratu zen Getaiko euskera liburua, Badihardugu Euskara Elkarteak argitalpenaren orrazketa eta koordinazio-lana bideratu ostean