Jolas-parkera doa / [testua eta ilustrazioak] Harriet Muncaster ; Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxearen itzulpena - Muncaster, Harriet (Isadora Moon (Mezulari), 2022)
Isadoraren ama maitagarria da eta aita banpiroa, eta berak bietatik gorde du zerbait. Isadora jolas-parkera joateko irrikan dago, baina hara iristean ezustekoa izango du: ez da hark uste zuen bezain izugarria... Hala ere, haren lehengusina Mirabellak badaki benetan izugarria nola bihurtu. Zer atera liteke gaizki