Ilma amonaren sekretua - Urtaza Elizburu, Betzaida; Pelluau, Eléonore ([Legorreta] : Amesgile, 2022)
Badakizu zer den beganismoa? Ireki liburu hau eta ezagutu Elsarekin, bere amona Ilmaren sekretua. Jaten duguna nondik datorren jakiteko eta animaliek ere sentimenduak dituztela ohartzeko abentura.
6 urtetik aurrera (urdina)
Las aventuras de Elsa (El secreto de la abuela Ilma)
Keywords: Beganismoa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Sukaldaritza beganoa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura