Ilma amonaren sekretua / testua, Betzaida Urtaza Elizburu ; marrazkiak, Eléonore Pelluau - Urtaza Elizburu, Betzaida (Elsaren abenturak (Amesgile), 2022)
Badakizu zer den beganismoa? Ireki liburu hau eta ezagutu Elsarekin, bere amona Ilmaren sekretua. Jaten duguna nondik datorren jakiteko eta animaliek ere sentimenduak dituztela ohartzeko abentura.