Plastiko gehiagorik ez! - Urtaza Elizburu, Betzaida; Evans, Ffion ([Legorreta] : Amesgile, 2022)
Itsasoa eta uretako animaliak gustatzen zaizkizu? Murgildu itsasoan Learekin eta ea zer aurkitzen duzun. Haur ausartentzako liburua.
5 urtetik aurrera (urdina)
¡No más plástico!
Letra larria
Keywords: Plastikoak -- Kutsadura; Itsaso eta ozeanoak -- Kutsadura; Ingurumena -- Babesa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak