Musuak eta besarkadak - Urtaza Elizburu, Betzaida; Evans, Ffion ([Legorreta] : Amesgile, 2021)
Muxuak eta besarkadak gustatzen zaizkizu? Ezagutu Uxue eta bere lehengusinaren abenturak.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
QR kode bidez ipuina entzungai
Keywords: Adiskidetasuna; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Audio-ipuinak; Audio-liburuak; Baliabide digitalak