Malen eta itsas izarra - Urtaza Elizburu, Betzaida; Stojanovic, Bojana ([Legorreta] : Amesgile, 2021)
Ireki ipuin eder hau eta ea zenbat gauza topatzen dituzun Itzurungo hondartzan. Malenekin batera natura zaintzen ikasi.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Ingurumena -- Babesa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura