Gepardo japoniarrak - Begoña, Lizar (Zarautz ; Iruñea ; Larrabetzu : Susa, 2022)
Hitzen zoo libre bat dakar Lizar Begoñaren poema liburuak. Logika egituratuak desafiatuz eta formaren aukerak zukutuz, mundu garaikidearen testurak bildu ditu, organikoenetatik ukiezinenetara. Palmondoak, abereak, belar txarrak, Bergman, Brontë, Oteiza, Le Guin eta beste hartu ditu solaskide, zentrorik gabeko eremu batean kiribiltzeko gonbita eginez irakurleari.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak