Ostadarraren musua - Oiarzabal Ansa, Markel ([S.l.] : cop. 2022, 2022)
Ostadarraren musua ipuina, arnasketan galtzeko bidea da. Ahaztu inguruan duzuna, ez duzu ezertarako beharko. Itxi begiak eta pentsatu zugan, zure gorputzea, zure barrenetan. Ipuina entzuna izateko egina dago, kontatzeko egina. Hartu arnasa eta bota, hartu eta bota, lasai, etengabean. Gozatu ostadarraren musuaz.
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura