Ostadarraren musua / [testua eta ilustrazioak, Markel Oiarzabal Ansa] - Oiarzabal Ansa, Markel
Ostadarraren musua ipuina, arnasketan galtzeko bidea da. Ahaztu inguruan duzuna, ez duzu ezertarako beharko. Itxi begiak eta pentsatu zugan, zure gorputzea, zure barrenetan. Ipuina entzuna izateko egina dago, kontatzeko egina. Hartu arnasa eta bota, hartu eta bota, lasai, etengabean. Gozatu ostadarraren musuaz.