Anna Kopek eta matrioxken kondaira - Larrageta Martinez, Haritz; Cosson, Maëla; Armspach, Marko (Donostia : Erein, 2022)
Uxueren eta Jokinen ama kazetaria da eta, hori dela eta, bidaiatzea tokatzen zaie maiz. Baina, honako honetan, ezohiko abenturak biziko dituzte eta Mouskuko kaleetan arriskuari aurre egin beharko diote. Nor dute segika? Zein da matrioxkaren kondaira? Zer da Svet taldea? Eta, batez ere nor da Anna Kopek?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak