Onin eta bidaia miragarria / [testua] Ibon Martín ; ilustrazioak, Emmanuel Montiel ; [itzulpena, Aiora Jaka Irizar] - Martín Álvarez, Ibon (Onin (Travel bug), 2022)
Ezagutzen duzu Zetaren Bidea? Zatoz gurekin Txinaraino kutxa misteriotsu baten bila. Giltza zahar batek eta mapa batek Europan eta Asian barrena eramango gaituzte. Dirurik gabe baina irudimenez gainezka, arriskuan dagoen elefante bati lagunduko diogu, jaken karabana batean joango gara Himalaia mendikatean gaindi eta milaka urteko armada bateko gerlarien artean infiltratuko gara... Zeren zain zaude? Ireki liburua. Harri eta zur geratuko zara.