Igeriketako lehen eguna / [testua eta ilustrazioak] Esther van den Berg ; [itzulpena, Amets Santxez Munain (Bakun itzulpen zerbitzuak)] - Berg, Esther van den (Ttarttalo, 2022)
Igeltxo guztiak igeriketa-eskolara joatea nahi du amak. Gauza asko ikasiko dituzte: bizkar gainean flotatzen, bizkarrez igeri egiten, hankei eraginez uretan tente mantentzen eta abar. Txalburuk ahalak eta leherrak egin ditu, baina ez da oso ondo moldatzen. Une jakin batean, ordea, Txalburu izan da igeltxorik ausartena... Liburu dibertigarri bat, nork bere bidea aurkitzeari buruzkoa. Igeri egitea gustatzen zaien 4 urtetik gorako haurrentzat.