Txangoa - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2022)
Udaberriko egun euritsu batean, Kattak eta Sarek ostadarra topatu dute. Zer ote dago beste muturrean? Urrez beteriko lapikoa? Ala beste zerbait, agian?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak