Txangoa / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2022)
Udaberriko egun euritsu batean, Kattak eta Sarek ostadarra topatu dute. Zer ote dago beste muturrean? Urrez beteriko lapikoa? Ala beste zerbait, agian?