Katta zinera - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2022)
Katta eta lagunak zinera joan ziren andereñoarekin, dinosauroen bizitza ezagutzeko. Baina bazen dinosauro bat... A zer-nolako larrian jarri zituen!
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak