Katta zinera / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2022)
Katta eta lagunak zinera joan ziren andereñoarekin, dinosauroen bizitza ezagutzeko. Baina bazen dinosauro bat... A zer-nolako larrian jarri zituen!