Marmi eta kapela bitxia - Isern, Susanna; Cabrol, Marta; Arana, Aitor (Bilbao : Mezulari, 2018)
Tristainako haranera eguraldi ona heldu da eta Marmi paseoan dabil zingira bazterrean, bat-batean, harri artean dir-dir egiten duen gauza batek arreta piztu dio:-baina, kapela eder- ederra da eta! Istorio jostagarria da, eta mendian zaborra uzteak dakarren arriskuaz eta natura errespetatzearen garrantziaz gogoeta egiten laguntzen digu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Marmotak -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Ekologia; Naturarekiko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak