Marmi eta kapela bitxia / [testua] Susana Isern ; [marrazkiak] Marta Cabrol ; [itzulpena, Aitor Arana] - Isern, Susanna (Mezulari, 2018)
Tristainako haranera eguraldi ona heldu da eta Marmi paseoan dabil zingira bazterrean, bat-batean, harri artean dir-dir egiten duen gauza batek arreta piztu dio:-baina, kapela eder- ederra da eta! Istorio jostagarria da, eta mendian zaborra uzteak dakarren arriskuaz eta natura errespetatzearen garrantziaz gogoeta egiten laguntzen digu.