Hitz ibiltariak - Galeano, Eduardo (1940-2015); Markuleta, Gerardo; Borges, Jose Francisco (Tafalla : Txalaparta, 2000)
Hego Amerikako idazle on eta duinenetakoak, idatzi nahi dituen istorioak kontatzen ditu liburu honetan, bideetan jaso dituen ahotsak eta bere esna garaiko ametsak, ameskerian erabilitako errealitateak eta errealitate bihurtutako ameskeriak noizbait aurkitu zituen hitz ibiltariak. Ipuinak, istorio bereziak eta hainbat konturi buruzko leihoak eransten ditu orrialdeotan, orrialdeak erantzi nahi dituenarentzat.
Las palabras andantes
Keywords: Helduentzako Literatura