Zorri zoragarriak - Alberdi, Uxue; Azpiazu, Ainara (Aduna : Elkar, 2022)
Xixiliren irudimena lo ere itzarrik dago. Ez dago sekula bakarrik: adin, itxura, lanbide eta jatorri ugariko zorriak elikatzen ditu Xixiliren buru marroi-gorriak. Egun batean, ordea, eskolatik ohar batekin itzuliko da Xixili: KONTUZ, ZORRIAK! Arriskuan daude ipuinak kontatzen dizkioten buruko maizterrak. Izan ere, betidanik mundu osoko andre-gizonen buruetan bizi izan dira zorriak. Haien lepotik dakizkite zorri-kontuak eta zorri-kantuak, xorro-xorro zurrupatuak.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Zorriak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura