Zorri zoragarriak / [testua] Uxue Alberdi ; [ilustrazioak] Ainara Azpiazu - Alberdi, Uxue (Elkar, 2022)
Xixiliren irudimena lo ere itzarrik dago. Ez dago sekula bakarrik: adin, itxura, lanbide eta jatorri ugariko zorriak elikatzen ditu Xixiliren buru marroi-gorriak. Egun batean, ordea, eskolatik ohar batekin itzuliko da Xixili: KONTUZ, ZORRIAK! Arriskuan daude ipuinak kontatzen dizkioten buruko maizterrak. Izan ere, betidanik mundu osoko andre-gizonen buruetan bizi izan dira zorriak. Haien lepotik dakizkite zorri-kontuak eta zorri-kantuak, xorro-xorro zurrupatuak.