Juliette, gora ezberdintasuna! - Kortabitarte, Nerea; Barriga Caballero, Ruben; García de la Fuente, Pablo; Ramos, Laura ([Donostia] : Nerea Kortabitarte, 2022)
Juliette gure neska ausarta aniztasunaren aliatu leiala da. Zazpi urte besterik ez duen arren, gozatu egiten du beste kultura batzuk ezagutzen, eta guztiok, gure muga eta indarguneekin bereziak, ezberdinak eta errepikaezinak garela deritzo.
5-9 urte (urdina)
Juliette, viva la diferencia!
Keywords: Genero-berdintasuna; Hezkidetza; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak