Juliette, gora ezberdintasuna! / [testua, Nerea Kortabitarte Hidalgo ; ilustrazioak, Rubén Barriga Caballero eta Pablo García de la Fuente ; testu-zuzenketa, Laura Ramos] - Kortabitarte, Nerea (Juliette, 2022)
Juliette gure neska ausarta aniztasunaren aliatu leiala da. Zazpi urte besterik ez duen arren, gozatu egiten du beste kultura batzuk ezagutzen, eta guztiok, gure muga eta indarguneekin bereziak, ezberdinak eta errepikaezinak garela deritzo.