Hiru miru / [testua] Josu Jimenez Maia ; [ilustrazioak] Maite Ramos Fernandez - Jimenez Maia, Josu (Denonartean, 2014)
Gure mutikoa ahoa bete poz gelditu zen, mirurekin liluraturik, eta mundu honetakoa ez den zarata bat aditu zuen. Orduan, miru batek ez duela mirurik sekula abandonatzen ikusi eta ikasi zuen, ez hesiaren barruan, ez hesiaren kanpoan...