Gabon, baserriko lagunok! / [testua] Danielle Mclean ; [marrazkiak] Gareth Williams ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - McLean, Danielle (Haurrentzako albumak (Ibaizabal), 2021)
Baserriko abereak lotarako prestatzen ari dira: txitatxoak plisti-plasta egiten du bainuontzian, ahatetxoak mokoa garbitzen du, behitxoak bere pijama gogokoena janzten du... Azal-hegalak dituen liburua eta sorpresatxoak, lo goxo-goxo egiteko!