Arrantzaleak - Virto Olaskoaga, Constantino; Elosegi, Joxan; Arma Plaza Fundazioa (Hondarribia : Arma Plaza Fundazioa, 2018)
Liburu hau Hondarribiko Udalaren eta San Pedro itsasgizonen kofradiaren laguntzarekin argitaratu da. Liburu honetan berrogei-berrogeita hamargarren hamarkadetako baxurako arrantzaren historia aztertzen da, eta protagonista nagusia "arrantzale familia" da, Hondarribiko historiarekin hain lotua den hori.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Arrantza -- Hondarribia; Monografiak