Aztarna faltsuak - Duhamel, Bruno; Elustondo, Miel Anjel; Muro, Mikel ([Urnieta] : Harriet, 2022)
"Izena du Jake Johnson". Mendebaldeko legenda bat... eta langabezian dago". Frankek Johnson marshal famatuaren rola jokatu du 15 urtez Woodstoneko eguneroko ikuskizunean. Bere psikiatraren iritziz, obsesionatuegi dago, kontuan hartuz Frankek bere arma atera zuela turista baten aurrean. Rol horretarako ofi zialki "zaharregi"-tzat jo ondoren, Frankek dena galdu du. Itxaropen bakarra du, Mendebaldera antolatutako ibilaldi bat, lagunek opari egin diotena. Ez du finikitoa eta 1880 modeloko Colt Simple Action bat beste ekipajerik. Eta, bere arimaren barruenean, berridatzi beharreko elezahar bat.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura