Nafarroako historia / [marrazkiak] Rafael Ramos ; [itzultzailea, Ipar Alkain Kazabon ; kolorea, Nieves Eguiluz ; gidoia, Colectivo Tiempo] - Ramos, Rafael (1943-2000) (Denonartean, 2014)
Antzinatean Nafarroako lurrak jendeztatu zituzten tribuen artean, euskaldunena da ezagutzen dugun lehena. Nondik etorri ote ziren ez daki inork... haien hizkuntzaren jatorria zein den inork ez dakien bezalaxe. Edonola ere, Harri Aroan dagoeneko hemen zeuden, bizilekutzat egun Nafarroa dena zein inguruak hartuz.