Yummaren urrezko bola - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Berriozar : Denonartean, 2014)
Behin batean, herri txiki batera iritsi zen familia bat: ama eta alaba Yumma. Urrutiko Mendi Lehorretatik iritsi omen ziren oinutsik, gosetuak, erabat egarrituak, eta, bada, herrikoek eskaini zieten nahikoa janari eta edari; eskuzabal eskaini ere.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Tristura; Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak