Hiru minutu - Redondo, Ainhoa (Berriozar : Denonartean, 2014)
Krokodiloa triste zegoen. Krokodiloak ez zuen lagunik, eta inoiz lagunik izan bazuen, hiru minutuko laguna izan zen. Pentsatu hiru minutuko tartea nolakoa den. Motza, ezta? Ba, horixe da krokodiloari lagunek irauten ziotena
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Krokodiloak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak