Hiru minutu / [testua eta irudiak] Ainhoa Redondo - Redondo, Ainhoa (Denonartean, 2014)
Krokodiloa triste zegoen. Krokodiloak ez zuen lagunik, eta inoiz lagunik izan bazuen, hiru minutuko laguna izan zen. Pentsatu hiru minutuko tartea nolakoa den. Motza, ezta? Ba, horixe da krokodiloari lagunek irauten ziotena