Egile berriendako literatur lehiaketa 2021 : saritutako lanak / [Saioa Alkaiza Guallar ... et al. ; testuen zuzenketa, Amaia Apalauza Ollo] - Alkaiza, Saioa; Apalauza Ollo, Amaia; Azkune Etxabarri, Koldo; Pellejero Goñi, Juan José; Arriola Salazar, Iker; Goñi García, Iosune; Pardo Pérez, Rakel (: Iruñeko Udala, 2021)
Iruñeko Udalak 2021 urteko egile berriendako antolatutako literatur lehiaketan saritutako lanak: narrazio laburra eta olerkia. Besteak beste, Saioa Alkaizaren, Koldo Azkuneren, Juan Jose Pellejeroren, Iker Arriolaren, Iosune Goñiren eta Rakel Pardoren lanak batzen ditu argitalpen honek, haiek izan baitira Iruñeko Udalaren egile berriendako iazko literatur lehiaketan saritutako batzuk.