Hondartzako gazteluaren ipuina - García Schnetzer, Alejandro; García Schnetzer, Sebastián; Mujika, Inazio (Irun : Alberdania, 2003)
Arkitekto handien kontakizun bat, hondarrezko gazteluak, karramarroak eta kaioak, borroka eta elkartasuna, indarra eta barakuilu magikoak eta bakea.
5 urtetik aurrera (urdina)
El castillo de arena
Letra larria
Keywords: Hondartzak; Solidaritatea; Haurrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ekologia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak