Aitorrek bi ama ditu - Mendieta, Maria Jose; Zabaleta, Jon (Donostia : Erein, 2004)
Aitorrek bi ama ditu. Gure gizartean gero eta normalagoa den egoera bat kontatzen zaigu: ume batek aita eta ama eduki beharrean, bi ama ditu eta horrek herri txiki batean dakarzkion gorabeherak.
8-10 urte (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Familiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Indarkeria eskolan -- Ipuinak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura