Aitorrek bi ama ditu / Mª Ĵose Mendieta ; [irudiak] Jon Zabaleta - Mendieta, Maria Jose (Mandolina (Erein), 2004)
Aitorrek bi ama ditu. Gure gizartean gero eta normalagoa den egoera bat kontatzen zaigu: ume batek aita eta ama eduki beharrean, bi ama ditu eta horrek herri txiki batean dakarzkion gorabeherak.