Ipuinak 3 urte - Murphy Gabi; Irurk Itzulpenak (Madrid : : Susaeta, 2020)
3 urteko haurrentzat bereziki pentsatutako 6 ipuin labur eta erraz. Gaueko zaraten beldur den urtxintxa, dena laguntzarik gabe egin nahi duen katakume... eta beste hamaika abentura, ederki pasatzeko eta irudiez gozatzeko.
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura