Ipuinak 3 urte / ilustrazioak, Gabi Murphy ; euskarazko testua, Irurk itzulpenak - Murphy Gabi (6 ipuinak (Susaeta), 2020)
3 urteko haurrentzat bereziki pentsatutako 6 ipuin labur eta erraz. Gaueko zaraten beldur den urtxintxa, dena laguntzarik gabe egin nahi duen katakume... eta beste hamaika abentura, ederki pasatzeko eta irudiez gozatzeko.