Ipuinak 2 urte - Newman Gray, James; Irurk Itzulpenak (Madrid : : Susaeta, 2020)
2 urteko haurrentzat bereziki pentsatutako 6 ipuin labur eta erraz. Ohera joan nahi ez duen txakurkumea, inoiz ados jartzen ez diren bi tximino... eta beste hamaika abentura, ederki pasatzeko eta irudiez gozatzeko.
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura