Ipuinak 2 urte / ilustrazioak, James Newman Gray ; euskarazko testua, Irurk itzulpenak - Newman Gray, James (6 ipuinak (Susaeta), 2020)
2 urteko haurrentzat bereziki pentsatutako 6 ipuin labur eta erraz. Ohera joan nahi ez duen txakurkumea, inoiz ados jartzen ez diren bi tximino... eta beste hamaika abentura, ederki pasatzeko eta irudiez gozatzeko.