Ipuinak 1 urte - Murphy Gabi; Irurk Itzulpenak (Madrid : : Susaeta, 2020)
1 urteko haurrentzat bereziki pentsatutako 6 ipuin labur eta erraz. Etxerako bidea aurkitzen ez duen pinguinoa, bere garroekin haserre dagoen olagarroa... eta beste hamaika abentura, ederki pasatzeko eta irudiez gozatzeko.
1urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura