Ipuinak 1 urte / ilustrazioak, Gabi Murphy ; euskarazko testua, Irurk itzulpenak - Murphy Gabi (6 ipuinak (Susaeta), 2020)
1 urteko haurrentzat bereziki pentsatutako 6 ipuin labur eta erraz. Etxerako bidea aurkitzen ez duen pinguinoa, bere garroekin haserre dagoen olagarroa... eta beste hamaika abentura, ederki pasatzeko eta irudiez gozatzeko.