Landako sagua, hiriko sagua (Madril : : Susaeta, 2011)
Idazleen gogoan sortutako istoriorik ederrenetariko asko duzu bilduma honetan. Aiton-amonek kontatzen zizkigutenak, lotarako orduan gurasoek irakurtzen zizkigutenak... Ireki, bada, liburua: bihur zaitez pirata, eta aurkitu orriotan duzun altxor miresgarria. Letra larriz idatzitako ipuinak.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ipuin klasikoak -- Haur eta gazteentzako liburuak -- Egokitzapenak; Haur eta Gazteentzako Literatura